Hitta oss

Vi finns på Bronsyxegatan 9 B

i Fosie Industriby.

Mitt emot Mercedes Benz.

Se karta under fliken: Kontakta oss.

Bussförbindelser

Stadsbuss linje 33.

Busshållplats: Bronsyxegatan.

Regionbuss linje 170.

Busshållplats: Bronsxyegatan.

Gångavstånd från busshållplatserna cirka 300 m.

 

Butiken har upphört

Välkommen till vår djurbutik i Malmö

När det kommer till hund- och kattfoder, utrustning och pälsvårdsartiklar av olika slag är det viktigt att man känner sig nöjd med sina inköp, speciellt då det handlar om produkter till en bästa och närmsta vän. Detta är något som vi på Hund & Kattcenter i Malmö har tagit fasta på. Vår välutbildade personal har ett genuint intresse för djur och dessutom stor kunskap om alla varor och produkter som finns i vår djurbutik. Allt för att kunna vägleda och underlätta inför dina inköp.

 

Foderråd direkt i butiken.

På Hund & Kattcenter erbjuder vi enbart djurfoder i riktigt hög kvalitet från välkända och kunniga tillverkare och leverantörer, så att du som kund alltid ska känna dig trygg med den produkt som ni köper till er hund eller katt.

Just djurfoder när det kommer till kattens och hundens hälsa är en väldigt viktig del. Bara en sådan sak som att hitta den mat som passar bäst på individnivå kan vara mycket svårt. I vår djurbutik i Malmö är du alltid välkommen med frågor så hjälper vi dig med allt från rådgivning till att hitta det mest passande och bästa fodret för just ditt husdjur.