Butiken har upphört

FÖREBYGG MED NÄRING

Brit Care erbjuder djurfoder av allra högsta kvalitet som är framtaget för att skydda djurens kroppar mot negativ påverkan från omgivningen. Vi utgår från noggrant utvalda råvaror av hög kvalitet, som lamm, lax, strömming, anka och kanin och tillverkar välbalanserat, hypoallergent foder som är lättsmält och förbygger foderintolerans. Brit Care innehåller också funktionella komponenter som stärker immunförsvaret, ger bättre allmänhälsa och bidrar till att minska risken för allvarliga sjukdomar.

VARFÖR ÄR BRIT CARE HYPOALLERGENISKT?

Långvarig användning av vissa typer av protein i hundfoder har lett till en ökning av foderallergier. Dessa proteintyper är bland annat vete, majs och soja samt vanliga köttsorter som kyckling, nötkött och fläskkött. Att utesluta typiska allergener ur kosten är ett sätt att minska påfrestningarna på din hunds kropp och förbygga foderintolerans.

Carnilove har anpassats efter hundarnas naturliga ursprung.

Det omfattande utbudet av omsorgsfullt valt kött från vilt, som ren, anka, fasan, kalkon, lamm, vildsvin och lax, motsvarar sammansättningen hos naturliga bytesdjur och säkerställer intag av viktiga aminosyror.

Vildväxande bär, grönsaker och örter är naturliga källor för vitaminer, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen.

Brit Premium för hundar är en foderserie baserad på kyckling till ett mycket rimligt pris.

 

Högt köttinnehåll

Det som särskilt utmärker Brit Premium är att köttinnehållet ligger på hela 40 – 45 % (torrsubstans) och att fodret produceras inom 48 timmar från slakt.

Även typen av köttråvara är unik eftersom den tillverkas av oss själva och uteslutande görs av kött, inälvor och brosk som blandas med lokalt odlad majs som sedan mals tillsammans med köttet och torkas innan det går till fodertillverkning.