Butiken upphör 3 juni 2017

Vi levererar Mush till sista dagen! Kontakta oss för dina sista beställningar!

I våra frysar finns hela Mush sortiment av färskfoder och färska märgben.

I Mush hundfoder finns inga tillsatsämnen eller spannmål, bara naturliga och äkta råvaror. 

Hundmat och färskfoder från Mush B.A.R.F Vaisto

MUSH B.A.R.F. Vaisto®-måltider innehåller kött, ben och organ från tre olika djur och passar till alla hundraser.
Vaisto-produkter som är märkta med Starter Formula, är hundmat som särskilt passar för hundar som byter från torrfoder till BARF eller hundar som har en långsammare ämnesomsättning.

Vaisto-produkter som är märkta med Puppy Formula är gjorda för valpar som ännu växer på höjden. Produkterna innehåller lite mera ben, så att valpen får all den näring som den behöver för att bygga ett starkt skelett. Det finns också lite mera grönsaker i detta hundfoder, så att avföringen inte blir för hård och så att hunden hålls slank medan den ännu växer på höjden. Resten av näringsämnen (kött, organ och olja) i denna hundmat ger valpen protein, vitaminer, fettsyror och andra viktiga näringsämnen som den behöver. Puppy Formula produkterna ska användas så länge valpen ännu växer på höjden. När hunden har vuxit till sin fulla höjd, är det dags att byta till andra Vaisto-produkter.

Alla produkter som är märkta med ALL BREEDS FORMULA, passar för alla hundar som redan är bekanta med BARF hundfoder. Hundens näringsbehov har tagits i beaktande vid utvecklingen av dessa produkter. Alla produkterna är näringsmässigt kompletta, men det finns ändå skillnader i energimängden i de olika produkterna.

 

Vaisto 800 g

Vid köp av minst 10 x 800 g eller 9 kg, lämnas 10% rabatt!

Vaisto 3 kg

Vid köp av minst 9 kg, lämnas 10% i rabatt!

Vaisto 10 kg

MUSH B.A.R.F. Basic Mix

MUSH B.A.R.F. Basic® Mix är de tidigare MUSH BARF®-måltiderna i 500 grams korvförpackningar som har fått nytt namn och ny etikett för att inte bli förväxlade med våra nya kompletta Vaisto®-måltider. Produkterna är märkta med ”Mix” innehåller färdigt malda BARF-komponenter, dvs. kött, organ, ben eller grönsaker. Men för att din hund ska få allt den behöver, krävs det att du kombinerar de olika produkterna i Basic®-produktserien.

En typisk BARF-diet består av 60–70 % köttiga ben, 30–40 % av kött och organ samt10–20 % av grönsaker. Man kan också ge frukter samt ägg- och mjölkprodukter somen del av BARF-dieten. Rekommenderat är att du på veckonivå varierar mellan minst tre olika kött- och fisksorter. I denna basproduktserie hittar du gris, nöt, gris-nöt, kyckling, kalkkon, ren, älg och fisk. Mixerna är en bra bas för en mångsidig kost, men det är bra att komplettera med andra produkter ur MUSH B.A.R.F. Basic®-serien.

MUSH B.A.R.F. Basic® Mix skiljer sig från MUSH B.A.R.F. Vaisto®-måltiderna såtillvida att Vaisto®-måltiderna är näringsmässigt kompletta. När du ger Vaisto®-måltiderna behöver du alltså inte tillsätta någonting extra!

Vid köp av minst 9 kg, lämnas 10% i rabatt!

MUSH B.A.R.F. Basic

MUSH B.A.R.F. Basic®-produkterna basserien som låter dig kombinera kött, ben, organ och grönsaker som du själv vill. För att få ihop en komplett BARF-diet krävs det att du varierar och kombinerar produkterna i serien. Det förutsätts också att du bekantar dig med hundens näringslära.

MUSH B.A.R.F. Basic

MUSH B.A.R.F. Basic® Kött-produkterna finns också som portionsbitar i 800 grams förpackningar.

Vid köp av minst 10 x 800 g, lämnas 10% i rabatt!

MUSH B.A.R.F. Basic® Ben

MUSH B.A.R.F. Basic®-produkterna är basserien som låter dig kombinera kött, ben, organ och grönsaker som du själv vill.  För att få ihop en komplett BARF-diet krävs det att du varierar och kombinerar produkterna i serien. Att gnaga på ben är en viktig del av hundens naturliga beteende, och därför finns det många olika sorters ben i sortimentet. Låt din hund testa dem och se vilken just din hund gillar bäst.