Butiken har upphört

I våra frysar finns hela Mush sortiment av färskfoder och färska märgben.

I Mush hundfoder finns inga tillsatsämnen eller spannmål, bara naturliga och äkta råvaror. 

Hundmat och färskfoder från Mush B.A.R.F Vaisto

MUSH B.A.R.F. Vaisto®-måltider innehåller kött, ben och organ från tre olika djur och passar till alla hundraser.
Vaisto-produkter som är märkta med Starter Formula, är hundmat som särskilt passar för hundar som byter från torrfoder till BARF eller hundar som har en långsammare ämnesomsättning.

Vaisto-produkter som är märkta med Puppy Formula är gjorda för valpar som ännu växer på höjden. Produkterna innehåller lite mera ben, så att valpen får all den näring som den behöver för att bygga ett starkt skelett. Det finns också lite mera grönsaker i detta hundfoder, så att avföringen inte blir för hård och så att hunden hålls slank medan den ännu växer på höjden. Resten av näringsämnen (kött, organ och olja) i denna hundmat ger valpen protein, vitaminer, fettsyror och andra viktiga näringsämnen som den behöver. Puppy Formula produkterna ska användas så länge valpen ännu växer på höjden. När hunden har vuxit till sin fulla höjd, är det dags att byta till andra Vaisto-produkter.

Alla produkter som är märkta med ALL BREEDS FORMULA, passar för alla hundar som redan är bekanta med BARF hundfoder. Hundens näringsbehov har tagits i beaktande vid utvecklingen av dessa produkter. Alla produkterna är näringsmässigt kompletta, men det finns ändå skillnader i energimängden i de olika produkterna.

 

Vaisto 800 g

MUSH B.A.R.F. Basic

MUSH B.A.R.F. Basic® Kött-produkterna finns också som portionsbitar i 800 grams förpackningar.